Wijnhoeve Kunneman | Altena's Dijk 3 | 7274 GN Geesteren (Gld.)
Tel. 06 - 36195991 | info@wijnhoevekunneman.nl
Een bezoek aan onze wijngaard, is een unieke ervaring, mede door de prachtige omgeving, het stiltegebied en coulisselandschap in het buitengebied van Geesteren Gld. Kom langs voor een proeverij of een high wine arrangement. Hieronder vindt u alle informatie, neem bij aanvullende vragen contact met ons op.

High Wine
Kom genieten van onze wijnen met allerlei lekkernijen. Wij hebben onze eigen draai gegeven aan het High Wine concept, in samenwerking met Patisserie de Brink en Versboerderij Daalwiek. Beide partners zijn ook in Geesteren GLD gevestigd. Dit maakt het arrangement uniek met pure, lokale producten.
Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 8 personen. Reserveren kan tot uiterlijk 4 dagen van tevoren bij beschikbaarheid. Vraag naar de mogelijkheden. Er is keuze uit twee verschillende arrangementen:

Geneuglijk Geniet'n Ommundig Geniet'n
Ontspannen genieten Enorm Genieten
3 wijnen
- wit
- rood
- dessert
4 wijnen
- brut
- wit
- rood
- dessert
Bijpassende lekkernijen Bijpassende lekkernijen

Prijs € 29,50

Prijs € 32,50
Duur ± 2u Duur ± 2u30

Genoemde prijzen zijn per persoon en incl. 21% BTW.
Proeverijen
Tijdens een proeverij geniet u natuurlijk van onze wijnen met daarbij een kaasplankje. Daarnaast verteld onze wijngaardenier u alles over onze wijnen, druiventeelt in de Achterhoek en het verhaal van Wijnhoeve Kunneman.

Op afspraak
Proeverijen zijn te boeken vanaf 8 personen, ook buiten onze openingstijden. Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende arrangementen:

Eff'n prö'm Loat oe smaken Zeker de muite weard
Even proeven Laat het je smaken Zeker de moeite waard
3 wijnen 4 wijnen 5 wijnen
stokbrood stokbrood stokbrood
kaasplankje kaasplankje kaasplankje

Prijs € 15,-

Prijs € 16,50

Prijs € 18,-
Duur ± 1u30 Duur ± 1u45 Duur ± 2u

Arrangementen kunnen uitgebreid worden om uw uitje compleet te maken. Hieronder staan de meest gekozen uitbreidingen. Heeft u een andere idee? Laat het weten, wij denken graag met u mee!

Koffie en thee €2,50
Koffie en thee met krentenwegge €3,50
Lunch Op aanvraag
Warm/koud buffet Op aanvraag
Barbecue Op aanvraag

Genoemde prijzen zijn per persoon en incl. 21% BTW.

Inloopproeverij
Bent u met minder dan 8 personen? Voor u is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze inloopproeverij. Hier kunt u zich al vanaf 1 persoon voor inschrijven. Er wordt dan het Eff'n prö'm (3 wijnen, €15,- p.p.) arrangement aangeboden.

De inloopproeverijen zijn op de volgende momenten:
Het hele jaar door: iedere* zaterdag 13.00 uur
Daarnaast in de maanden juni t/m september: iedere* woensdag 13.00 uur

Aanmelden kan via een mail naar info@wijnhoevekunneman.nl, dit kan t/m de avond van tevoren 20.00 uur. Of klik hier om direct te boeken!

Genoemde prijzen zijn per persoon en incl. 21% BTW.
*Er zijn uitzonderingen. We streven er naar om deze tijdig op deze pagina te vermelden.

Er vindt geen inloopproeverij plaats op:
Zaterdag 11 mei
Zaterdag 8 juni
Zaterdag 14 september
Woensdag 18 september


BOB-pakket
Wij vinden het belangrijk dat u na een bezoek aan onze wijnhoeve ook weer veilig thuis komt. We raden aan om voor uw bezoek na te denken over het vervoer naar huis. Mocht dat inhouden dat iemand van uw gezelschap de BOB is, kan deze gebruik maken van het BOB-pakket. De BOB kan meegenieten van de lekkernijen en/of het verhaal van het arrangement, maar heeft keuze uit koffie, thee of fris. Wanneer gewenst kan er ook een slokje wijn mee geproefd worden. Hiervoor gelden aangepaste tarieven zoals hieronder weergegeven. U kunt bij aanvang van het arrangement op de wijnhoeve aangeven of u hier gebruik van wilt maken.

Eff'n prö'm - 3 wijnen €10,-
Loat oe smaken - 4 wijnen €11,-
Zeker de muite weard - 5 wijnen €12,-
Geneuglijk Geniet'n - 3 wijnen €19,50
Ommundig Geniet'n - 4 wijnen €21,50