Wijnhoeve Kunneman | Altena's Dijk 3 | 7274 GN Geesteren (Gld.)
Tel. 06 - 36195991 | info@wijnhoevekunneman.nl
De wijnen van Wijnhoeve Kunneman worden gezamenlijk met de andere leden van de Cooperatief Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers gemaakt. In onze eigen wijngaard staan alle verschillende druivenrassen die in deze wijnen voorkomen. We maken Achterhoekse witte wijn, rode wijn, rosé en brut. Maar ook een dessertwijn en grappa.

Op deze pagina staan alle wijnen die op dit moment verkrijgbaar zijn. De wijnen zijn te koop op onze wijnhoeve en bij Tabak en Wijn en Zo in Borculo.

Witte wijnen

Johanitter 2021
Een frisfruitige wijn met aroma's van appel en peer. Heeft een riesling achtig karakter. Een heerlijke wijn bij koud vlees, gevolgelte, shaaldieren en gerechten zoals zuurkool, asperges met botersaus en beenham..
€ 12,95

Solaris Liefelijk 2021
Solaris met een klein zoetje. Heerlijk bij witvlees, vis en zomerse salades.
€ 12,95

Uut Bloaz'n 2021
Deze Cuvée wijn is gemaakt van de Merzling en de Seyval Blanc druif. Het is een soepele droge wijn met een frisse smaak en goede afdronk. Kan het beste jong gedronken worden bij vis of als aperitief.
€ 11,95

Sauvignier Gris 2021


€ 14,95

Solaris 2021
Volle krachtige wijn met een gelige kleur die samengaat met de zoete geur van rijp tropisch fruit zoals mango en ananas. De wijn heeft een lange afdronk met een fijn zoetje. Door zijn kracht is deze wijn geschikt voor bij kazen zoals Camembert en Brie, maar ook bij gekruide gerechten en vlees.

Binnenkort verkrijgbaar.

€ 15,95

Solaris op Holt 2021
Voller en zachter geworden van het doorrijpen op eiken houten vaten. Een volle wijn met veel tropisch fruit. Komt tot zijn recht bij gekruide schotels en franse kazen.
€ 19,95

Noagenieten (dessert wijn) 2018
€ 14,50


Rode wijnen

Goodgoan 2021
De kleur is licht rood. In de geur iets van zwarte bessen en kruiden. In de mond de smaak van bessen en diverse kruiden. Een strakke rode wijn met een klein bittertje.
€ 13,50

Regent op Holt 2019
Nog mooiere en vollere wijn dan de Regent, fruitig door de rijping op eiken houten vaten. Door de rijping op eiken houten vaten wordt de wijn verfijnd en krijgt het fruitige karakter een mooie warme afronding. Door de houtrijping krijgt de wijn lichte vanille tonen. De Achterhoek op z'n best!
€ 19,95